Allt du behöver till hemmabaren

Drömmer om du om mer hemmahäng, där kompisarna kan samlas hos dig istället för att trängas ute på krogen? Kanske vill du lära dig blanda drinkar och ha små provningar därhemma? Då kan det vara en kul idé att ha hemmabar. Inred med en bardisk och barstolar, och glöm inte de alkoholfria alternativen som är mycket heta just nu.

Letar du efter inredningen till din hemmabar? Köp barstolar hos Trendrum.se eftersom de har ett brett sortiment av riktigt snygga barstolar till rimliga priser. Kolla efter inspiration och rusta din bar med några obligatoriska sorters sprit du kan blanda många olika typer av drinkar med.

Att samlas kring barstolarna

Det är inte bara unga, hippa innerstadshipsters som vill bjuda hem till sin hemmabar nu förtiden. Även äldre människor ses gärna på hemmabar och pratar minnen och lyssnar på gamla gobitar från förr tillsammans. Det är ju något särskilt med att träffas hemma hos någon som har ansträngt sig och gjort iordning favoritdrinkarna. Viktigt att komma ihåg de alkoholfria drinkarna både till de som inte kan eller vill dricka. Man måste ju faktiskt inte blanda in alkohol, det är umgänget som är det viktiga!

Till din hemmabar behöver du snygga barstolar som är sköna att sitta i och enkla att ta sig ur om ni ska dra en spontandans eller mingla runt lite. Barstolarna gör att man kommer upp lite i höjd och det blir en mer ”minglig” känsla. Kom ihåg att hålla bardisken ren och fräsch, precis som på en riktig bar. Ställ upp en snygg dekorativ blomma, och satsa på lite dämpad belysning. Kanske åker kortspelet upp i slutet för lite poker?

Självklart behöver du också drinkblandartillbehör! Även alkoholfria drinkar behöver sitt drinkset, så in och spana på videon för lite inspiration:

Lycka till med din hemmabar!

Scroll to top