Vapeing och alkoholfritt

Under en fest är det naturligtvis vanligt att både alkohol och cigaretter används i ganska stor utsträckning. Men om du vill anordna en fest och slippa röklukten eller vara rädd för att barn kommer i kontakt med alltför mycket cigarettrök, kan du och dina gäster vejpa istället.

Du kanske tror att det inte finns någon större skillnad mellan e cigg och cigaretter men för många känns det nästan som natt och dag. Den goda smaken på e cigg och e-cigaretter hjälper till att trappa ned rökningen och de olika e-juicerna avger inte den hemska lukt som vanliga cigaretter gör i samma skala. Så för att göra en fest lite trevligare och mindre skadlig kan du istället kombinera e-ciggen med alkoholförtäring och kanske till och med satsa på alkoholfria drycker för att känna ännu bättre samvete.

champagneglas till festFesta på det moderna sättet

Den gamla tidens sätt att festa med hög alkoholhalt och starka cigaretter är numera lite förbi. Idag ska du kunna njuta fullt ut av både alkoholens smak och cigaretternas, utan att för den skull sakta gå mot avgrundens rand. Men idag finns det alternativ till både alkohol och cigaretter – i form av e-cigaretter med vapeing och alkoholfria drycker.

Med alkoholfritt kan du skapa enormt goda drinkar med massor av smaker och ändå känna en viss smak av den äkta drinken. Det finns även viner och alkoholfri öl som i stort sett smakar som de vanliga varianterna utan att du märker någon större skillnad. Det är således inte längre töntigt att festa med hälsosammare alternativ av både tobak och alkohol, utan tvärtom den nya tidens sätt att roa sig. För det är väl ändå trevligt om röken inte skadar andra och om du kommer ihåg vad du har gjort kvällen innan?

Här följer exempel på alkoholfria viner och goda e-juicer att prova.

  • Rawson’s Retreat Semillon Chardonnay
  • Periquita Rosé Free
  • E-juice med hallon och lakrits
  • E-juice med mint och choklad

Varför inte prova med olika smakkombinationer precis som med äkta viner och se vad som passar genom att välja smaker på e-juicer som stämmer överens med aromerna och smakerna i vinet. Prova något nytt och häng med i tiden!

 

 

 

 

 

Scroll to top