Lätt att beställa hem snus online

Idag är det enklare än någonsin att gå över till nikotinfritt snus, och det finns massa olika smaker att välja mellan. Att gå över till ett snus som inte innehåller beroendeframkallande ämnen är ett bra alternativ för den som vill trappa ner, men även folk som inte är beroende av nikotin väljer att snusa mycket milda sorters snus, ett bra exempel är i USA där försäljningen av nikotinfritt snus ökar. Här skriver vi om hur man får tag på nikotinfritt snus, idag kan man nämligen beställa det hem till dörren. 

Vi har spanat in sidan snusers.se som säljer billigt snus på nätet. I deras sortiment som frontas på sidan finns många nikotinfria alternativ med ett brett spektra av olika smaker. Det finns både neutrala smaker och nikotinfri tobak med smak av äpple, rabarber och mint – bland massa annat. Vi på Alkoholtoppmöte tycker det här är ett bra alternativ för den som vill trappa ner på snusningen, som ibland kan vara lite av en utmaning för många. Att det är enkelt och smidigt att beställa hem gör att det inte finns många ursäkter kvar!

Snusar mest – och röker minst

Andelen snusande människor i Sverige ökar, och det skiljer sig mellan länen hur pass mycket snus man brukar. Försäljningen av snus i Jönköping är intressant att titta närmare på, eftersom den ökar. Trots det är det också länet där man snusar mest nikotinfritt i hela Sverige. Norrbottens län är det ”lösaste” länet: här snusar man i större utsträckning bak än portion. Västerbottens befolkning är de som snusar mest – och röker minst. Det har också visat sig att den svenska svagheten för snus även exporteras till USA och att försäljningen av nikotinfritt snus där går stadigt upp.

Att snusförsäljningen ökar kan ha att göra med att det finns en tydligare opinion mot rökning. Snuset anses för många vara ett bättre alternativ till att röka. Dessutom begränsas de utrymmen där rökning över huvud taget tillåts, medan snuset går att göra lite mer ifred och utan att någon i närheten påverkas av det.

Scroll to top