Så kan du göra goda drinkar hemma

Det är höjden av lyx att ha en egen bar. Det finns många alternativ till en hemmabar. Tänk på att fylla baren med bra tillbehör för att kunna blanda magiska drinkar.

Att ha en egen bar eller barhörna hemma är trevligt och mysigt på flera olika sätt. När du har en egen bar kan du skapa fantastiska drinkar vilket är perfekt när du ska ha fest. För att kunna briljera behöver du bra tillbehör till baren som möjliggör att du kan blanda goda drinkar. Att kunna svänga ihop en lyxig cocktail före maten är väldigt trevligt oavsett om du har middagsgäster eller inte.

Bra bartillbehör gör drinkarna

En grundförutsättning för att du ska kunna göra drinkar behöver din hemmabar ha ett bra basutbud avbar counter at home bartillbehör. En klassisk cocktail shaker är det ultimata bartillbehöret som du verkligen ska köpa. Med den kan du skaka drinken och få den perfekta blandningen av ingredienserna. För att dina drinkar ska bli goda behöver du ha rätt mängd av alla ingredienser, det kan du få med ett bra mätmått. När du använder olika ingredienser som citron och lime kan det vara en god idé att ha en cocktailsil för att hålla fruktkött borta från själva drinken när du ska hälla upp. Du kan även separera isen från drinken på ett enkelt sätt efter du har skakat den med en sil. Att ha isformar är ett måste. Is gör dina drinkar kalla och med isformar kan du skapa både iskuber och isbollar. Om du ska ha is i drinken blir det väldigt eleganta när isen är snygg. Att ha drinkpinnar och olika typer av snygga glas är också något som är bra att ha. Förutom tillbehör är det bra att fylla baren med olika spritsorter.

Flera möjligheter till att ha en bar hemma

Du kan ha din bar på lite olika ställen i ditt hem, exempelvis en minibar i köket. Att investera i en vin- och drinkkyl är en bra idé. Om kylen har en glasdörr blir det en snygg inredningsdetalj. Du kan även göra en bar i bokhyllan. Det går även ha en drinkvagn i vardagsrummet med diverse tillbehör och drycker på. Det är även möjligt att göra en bar i ett skåp. Tänk på att dricka med måtta när du har en bar hemma.

Scroll to top